Паштет з оселедця
Паштет з оселедця – проста та водночас вишукана закуска, яка готується всього 15 хвилин та чудово підійде до святкового столу або фуршету. Ароматний рибний паштет виходить смачним, поживним та дуже гарно смакує у тандемі з хрумкими гріночками.
Ingredients
200 г філе оселедця
3-4 варених яйця
1 ст. ложка вершкового масла
чверть пучка свіжої зелені кропу або петрушки
лимонний сік і чорний мелений перець – до смаку.
Спробуйте ще приготувати канапки з оселедцем та буряком.
Directions
- Філе оселедця порізати на дрібні шматочки
- Зелень теж дрібненько порізати
- Курячі яйця відварити накруто, охолодити, почистити, дрібно порізати
- Усі підготовлені продукти з’єднати, додати столову ложку м’якого (кімнатної температури) вершкового масла
- Все поперчити і ретельно розім’яти виделкою до однорідності
- Додати сік лимона (до смаку)
- Паштет викласти в посудину. Намазувати на підсмажений чорний або білий хліб.
Рекомендуємо також рецепт оселедця, маринованого по-домашньому
Якщо вам сподобався рецепт паштету з оселедця, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.