30.08.2016

Паштет з оселедця

Паштет з оселедця – проста та водночас вишукана закуска, яка готується всього 15 хвилин та чудово підійде до святкового столу або фуршету. Ароматний рибний паштет виходить смачним, поживним та дуже гарно смакує у тандемі з хрумкими гріночками.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати канапки з оселедцем та буряком.

Приготування

  • Філе оселедця порізати на дрібні шматочки
  • Зелень теж дрібненько порізати
  • Курячі яйця відварити накруто, охолодити, почистити, дрібно порізати
  • Усі підготовлені продукти з’єднати, додати столову ложку м’якого (кімнатної температури) вершкового масла
  • Все поперчити і ретельно розім’яти виделкою до однорідності
  • Додати сік лимона (до смаку)
  • Паштет викласти в посудину. Намазувати на підсмажений чорний або білий хліб.

Рекомендуємо також рецепт оселедця, маринованого по-домашньому 

Якщо вам сподобався рецепт паштету з оселедця, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.