Бісквітно-полуничний торт у мультиварці

Якщо ви маєте мультиварку і досі не спробували пекти в ній бісквіт, то вважайте, що ваша помічниця до сих пір даремно займала місце на кухонній стільниці. Такого пишного і пружного бісквітного тіста, як вміє приготувати ця електрична диво-каструля, ви ще не куштували. Хіба якщо пригощалися на якомусь зірковому чи королівському прийомі. То влаштуймо такий вдома!

Ingredients

Рекомендуємо також приготувати йогуртово-ягідний торт без випікання.

Directions

  • Соду всипати в кефір, перемішати і відставити.
  • Яйця розділити на жовтки і білки. До жовтків додати півсклянки цукру, ванілін і збити міксером у пишну піну. Додати розтоплене і охолоджене масло, кефір із содою, ще раз збити.
  • Білки збити з рештою цукру в пишну піну.
  • До жовткової маси додавати по ложці борошна і білків і обережно перемішувати лопаткою (не збивати!). Тісто має набути консистенції густої сметани.
  • Чашу мультиварки змазати маслом, притрусити борошном.
  • Вилити туди все тісто, розрівняти.
    Поставити в мультиварку, закрити кришку, обрати режим «випічка», час – 1 година.
  • Після звукового сигналу про завершення не відкривати 7-10 хвилин.
  • Дістати бісквіт, остудити на решітці. Коли схолоне, розрізати на 3-4 коржі.
  • Приготувати крем. У сметану всипати цукор, ванільний цукор, збити міксером.
  • Полуниці помити, перебрати, видалити хвостики. Найціліші і найбільші відкласти для оздоблення. Решту порізати тоненькими кружечками.
  • Змазати кожен корж сметанним кремом і рівномірно викласти порізані полуниці.
  • Верх і боки також змастити кремом і оздобити половинками полуниць. Можна посипати тертим шоколадом.

Також спробуйте приготувати сирник з ягодами в мультиварці.

Сподобався рецепт бісквітно-полуничного торта на кефірі в мультиварці? Будь ласка, поділіться враженнями в коментарях та поширте перепис серед своїх віртуальних друзів.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора