Вишневий бісквіт
Рецепт пирога із розряду “з нічого” або “задарма”. Для приготування ароматного бісквіта потрібно мінімум часу і продуктів.
Ingredients
По 0,5 скл. сиропу з вишневого варення та цукру
250 г вишень (заморожених або консервованих, або будь-яких інших ягід)
0,5 скл. олії
2 скл. борошна
0,5 скл. води
1 п. розпушувача.
можна додати горіхи
Сподобався рецепт? Рекомендуємо також приготувати пісний вишневий кекс.
Directions
- Нагріти духовку до 180 °С.
- Всипати у глибоку миску борошно і розпушувач, перемішати віничком.
- У другу глибоку миску вилити сироп з варення (можна не вишневого), додати цукор, мішати до розчинення цукру.
- Додати воду і олію, розмішати до однорідності.
- Вилити рідку суміш у борошняну, ретельно перемішати.
- Додати трохи розморожених вишень або інших ягід, акуратно перемішати. Залишити тісто на 5 хв.
- У змащену олією форму діаметром 28–30 см викласти тісто, запікати близько 40 хв.
- Охолодити у формі, а потім перекласти на тарілку.
Спробуйте приготувати торт “П’яна вишня”.