Вершковий суп із сьомгою

Гадаєте, суп не може бути святковою стравою? Ще й як може! Особливо, якщо він з червоною рибою і вершками. Язика проковтнути можна!

Інгредієнти для вершкового супу

  • 300 г філе свіжої сьомги або форелі

  • 500 г картоплі

  • 300 г помідорів

  • цибуля-порей або ріпчаста

  • 150 г моркви

  • 500 мл вершків (10–20%)

  • сіль, олія, зелень

Як приготувати вершковий суп із сьомгою

  • Цибулю дрібно порізати. Моркву натерти на дрібній терці.
  • Картоплю почистити, нарізати невеликим брусочками.
  • Сьомгу нарізати невеликими шматочками.
  • Помідори почистити від шкірки (можна опустити на декілька секунд в окріп), нарізати кубиками.
  • У каструлі на олії обсмажити цибулю, додати моркву, потім помідори, відтак налити 1 л води, довести до кипіння, додати картоплю, трохи посолити, варити 5–7 хв.
  • Додати сьомгу, влити вершки, варити до готовності картоплі (3–5 хв).
  • Готовий суп посипати зеленню.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора