Вафельний торт «Рафаелло»

Завдяки мигдалю, білому шоколаду і кокосовій стружці, смак цього торта дуже нагадує десерт «Рафаело». Але торт навіть кращий за відомий десерт. Адже він – домашній. До того ж дуже простий у приготуванні.

Ingredients

  • 5 вафельних коржів

  • 2 банки (по 380 грамів) згущеного молока

  • 2 плитки (по 100 грамів) білого шоколаду

  • 200 грамів білої кокосової стружки

  • 200 грамів мигдалю

Можна ще приготувати десерт «Рафаелло» по-домашньому.

Як приготувати вафельний торт

  • Якщо мигдаль не смажений, його обов’язково треба підсушити на сухій сковороді. Після цього подрібнити качалкою на крихти.
  • Шоколад поламати на шматочки, скласти в миску чи каструлю і розтопити на «водяній бані».
  • У розтоплений шоколад вилити згущене молоко (перед тим його варити не потрібно), висипати кокосову стружку і мигдаль. Усе добре вимішати.
  • Вафельні коржі перемазати готовим кремом. Зверху притиснути, аби коржі добре склеїлися.

Радимо ще рецепт «Рафаелло» з полуницею.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора