Десерт «Рафаелло» з полуницею
Цей солодко-кислий десерт справить на вас незрівнянне враження. Ніжний, аж тане у роті, і особливо красивий у розрізі. А найголовніше – готується легко і просто. І нічого не треба пекти.
Інгредієнти для десерту
300 грамів вершкового крекеру
100 грамів вершкового масла
200 грамів кисломолочного сиру
200 грамів полуниці
50 грамів кокосової стружки
2 столові ложки цукрової пудри
Спробуйте ще приготувати «Рафаелло» по-домашньому.
Як приготувати полуничний десерт
- Крекер змолоти на блендері на дрібні крихти. Висипати їх й миску й додати розтоплене вершкове масло, кисломолочний сир і цукрову пудру.
- Усі продукти добре вимішати. Замісити руками своєрідне тісто.
- Ягоди полуниці, бажано приблизно однакового розміру, помити й очистити від плодоніжок.
- Відщипувати трохи тіста – завбільшки з волоський горіх, робити з нього кульку, а тоді цю кульку розплескувати. Посередині класти ягоду, яку заліплювати тістом. Знову зробити кульку.
- Усі кульки обкачати у кокосовій стружці. Покласти десерт у холодильник, щоб зафіксувати форму.
Радимо ще рецепт тістечок з полуницею.