Свинячі реберця з духовки

Ця страва не вимагає особливих зусиль. Зате виходить смачною, соковитою. Вдало поєднується із будь-яким гарніром. Підійде і до святкового столу, і для сімейної вечері.

Інгредієнти для страви

  • 1 кг свинячих реберець

  • сіль, перець

  • порошок гірчиці

  • часник

  • інші спеції на свій смак.

Також рекомендуємо рецепт сиро-в’яленої полядвиці.

Як приготувати ребра у духовці

  • Шматочки порубаних ребер посолити, скласти у миску і поставити хоча б на добу у холодильник.
  • Вийняти з холодильника, поперчити, натерти гірчицею, перцем, додати інші спеції, окрім часнику. Поставити знову в холодильник на кілька годин.
  • Перед самим запіканням м’ясо натерти подрібненим часником, скласти у рукав для запікання і поставити у розігріту духовку.
  • Пекти при температурі 180-200 градусів 1-1,5 години. Готовність перевіряти, встромлюючи ніж. Якщо він легко входить у м’ясо – значить, воно готове.

Радимо ще рецепт свинячих реберець з томатним соусом.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора