Суп з копченою ковбасою та плавленим сирком

Найбагатший смаком супчик нашвидкуруч. Готувати його – просто задоволення, не треба годинами варити м’ясо чи кості. Головне – заздалегідь підготувати інгредієнти, щоб усе було під рукою. А далі – все швидко і за рецептом.

Інгредієнти для супу з ковбасою та сиром

  • 100 г копченої ковбаси

  • 2 плавлених сирки

  • 1 морквина

  • 1 цибулина

  • 4 картоплини

  • 1 ст. ложка меленої паприки

  • 2 ст. ложки томатної пасти

  • олія або вершкове масло для смаження

  • сіль, чорний перець, зелень за смаком

Спробуйте також приготувати суп із квасолею та сосисками.

Як приготувати суп з плавленими сирками та ковбасою

  • Поставити на вогонь каструлю з водою (1,5–2 л). Коли закипить, вкинути туди нарізану маленькими кубиками картоплю.
  • Ковбасу порізати соломкою, трішки підсмажити її на розігрітій пательні в невеликій кількості олії або вершкового масла (не пересушити!). Вийняти ковбасу, покласти в каструлю з супом.
  • Дрібно порізати цибулю і підсмажити на тій же пательні, при потребі додати олії чи вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, додати потерту на крупній тертці моркву, смажити на маленькому вогні 7-10 хвилин.
  • Додати мелену паприку, дрібно порізаний часник, томатну пасту, добре розмішати, дати закипіти і буквально відразу ж викласти засмажку в киплячий суп, перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою. Посолити, поперчити.
  • Сирки потерти на крупній тертці, додати в суп. Щоб добре розчинилися, кілька разів ретельно перемішати.
  • Коли сирки повністю розчиняться, а суп побіліє, додати дрібно порізану зелень і вимкнути вогонь.
  • Подавати відразу. Найкраще смакує з грінками, натертими часником.

Ще спробуйте рецепт сирного супу з фрикадельками в мультиварці.

Як вам рецепт супу з плавленим сирком та копченою ковбасою? Поділіться враженнями у коментарях. Нам важливо знати вашу думку.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора