Шоколадно-сирне суфле

Чудовий і водночас корисний десерт можна приготувати з доступних кожному продуктів за нашим рецептом. Ніжний смак шоколадно-сирного суфле сподобається як дорослим так і дітям. Можна використовувати найрізноманітніші формочки, які нададуть страві оригінальності. А чудовою смачною прикрасою стануть свіжі ягоди чи фрукти, різноманітне варення чи подрібнений шоколад.


Інгредієнти для суфле

300 грамів кисломолочного сиру

100 мілілітрів молока

20 грамів желатину

1 склянка холодної води

2 столові ложки меду

2 столові ложки какао.

 

Рекомендуємо також рецепт молочно-желейного десерту 

Як приготувати суфле

Желатин залити склянкою холодної води і залишити на 30 хвилин набухати.

До желатину додати мед, молоко і какао, все ретельно перемішати і поставити на маленький вогонь.

Не доводити до кипіння, а лише нагріти. Постійно помішувати, щоб все розтало і утворилась однорідна суміш. Зняти з вогню.

Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку і додати в теплу суміш з желатином, молоком і какао. Ретельно перемішати.

За допомогою блендера збити все в однорідну, сирну масу.

Підготувати невеличкі формочки, вилити шоколадну-сиркову масу і відправити в холодильник на ніч. А якщо чекати несила, суфле застигне в холодильнику мінімум за 2 години.

Чудово смакує як десерт з свіжими фруктами.

Спробуйте ще приготувати желейний торт 

Приготуйте шоколадно-сиркове суфле і діліться враженнями в коментарях та рецептом в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest3Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone