Салат «Нарциси»

Рецепт оригінального салату з найпростіших складників. Але якщо його гарно оформити, він стане окрасою будь-якого столу.

Ingredients

  • 300 г вареного курячого філе

  • 200 г моркви по-корейськи

  • 4 картоплини

  • 2 огірка

  • майонез

  • Інгредієнти для прикраси
  • 2 варених яйця

  • варена морква

  • кріп

  • стебле зеленої цибулі

Спробуйте також приготувати салат з пекінської капусти, буряка й апельсина.

Directions

  • Картоплю почистити, порізати соломкою, посмажити на олії до готовності, викласти на паперовий рушник, щоб стекла олія.
  • Курятину та огірки порізати тонкою соломкою.
  • Викласти салат шарами, перемащуючи кожен майонезом: курятина, огірки, картопля, морква по-корейському.
  • За потреби окремі шари можна посолити й поперчити.
  • Змастити салат майонезом і прикрасити нарцисами: пелюстки вирізати з яєчного білка (розрізати яйце поперек, а кожну половинку по вертикалі на сегменти-пелюстки), серединки сформувати з кілець вареної моркви і жовтка. З зеленої цибулі зробити ніжки та листя нарцисів, посипати салат подрібненим кропом.

А ще радимо приготувати салат з кукурудзи та шампіньйонів.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора