Салат «Нарциси»
Рецепт оригінального салату з найпростіших складників. Але якщо його гарно оформити, він стане окрасою будь-якого столу.
Ingredients
300 г вареного курячого філе
200 г моркви по-корейськи
4 картоплини
2 огірка
майонез
- Інгредієнти для прикраси
2 варених яйця
варена морква
кріп
стебле зеленої цибулі
Спробуйте також приготувати салат з пекінської капусти, буряка й апельсина.
Directions
- Картоплю почистити, порізати соломкою, посмажити на олії до готовності, викласти на паперовий рушник, щоб стекла олія.
- Курятину та огірки порізати тонкою соломкою.
- Викласти салат шарами, перемащуючи кожен майонезом: курятина, огірки, картопля, морква по-корейському.
- За потреби окремі шари можна посолити й поперчити.
- Змастити салат майонезом і прикрасити нарцисами: пелюстки вирізати з яєчного білка (розрізати яйце поперек, а кожну половинку по вертикалі на сегменти-пелюстки), серединки сформувати з кілець вареної моркви і жовтка. З зеленої цибулі зробити ніжки та листя нарцисів, посипати салат подрібненим кропом.
А ще радимо приготувати салат з кукурудзи та шампіньйонів.