Різотто з куркою
Різотто готують за безліччю рецептів, кожен з яких додає нового відтінку смаку. Єдиною вимогою є обсмажений круглозернистий рис.
Ingredients
350 грамів рису
400 грамів курячого філе
200 мл. білого напівсухого вина
1 цибулина
літр курячого бульйону
1 жовтий перець
200 грамів консервованої кукурудзи
30 мл. оливкової олії
100 грамів пармезану
сіль, перець, шафран
Directions
- На розігрітій оливковій олії обсмажуємо цибулю, додаємо подрібнене філе курки, обсмажуємо 3-4 хвилини.
- Додаємо подрібнений перець. Смажимо ще 3 хвилини, додаємо шафран.
- Далі додаємо у сковорідку рис, обсмажуємо ще 3 хвилини. Додаємо вино малими порціями помішуючи.
- Коли рис увібрав вино, малими порціями додаємо три чверті гарячого бульйону.
- Додаємо кукурудзу, перемішуємо, виливаємо решту бульйону.
- Тушкуємо перемішуючи до готовності. Солимо, перчимо.
- Готову страву на тарілках посипаємо тертим пармезаном.
Спробуйте також приготувати різотто з овочами.