Печиво з горіхами «Троянди»
Цьому рецепту вже багато років, а значить, він перевірений часом. Печиво «Троянди» ніжне, розсипчасте. Особливо смакує свіжим.
Інгредієнти для печива
Можете приготувати печиво із листкового тіста.
Як приготувати печиво «Троянди»
- Дріжджі розвести у сметані і залишити на годину.
- Маргарин розтерти з борошном, додати яєчні жовтки, дріжджі зі сметаною і замісити м’яке тісто. Покласти його у холодильник на 3 години.
- 2 білки збити зі склянкою цукру. Горіхи дрібно порізати.
- Розділити тісто на 3-4 частини. З кожної розкачувати прямокутник, мазати його збитими білками, посипати горіхами і скручувати рулетом.
- Гострим ножем рулет різати на шматочки товщиною 1 сантиметр. Печиво викладати на деко і випікати при температурі 180-200 градусів до золотистого кольору.
- Готове печиво посипати цукровою пудрою.
Радимо рецепт печива «Сирні вузлики».