Печінкове рагу з грибами і квасолею

Страва смакує, як гарячою, так і холодною. Печінка додає рагу особливого смаку, квасоля робить її ситною, гриби додають аромату. Якщо приготуєте основні інгредієнти заздалегідь, то ввечері, прийшовши з роботи, ви затратите мінімум часу на приготування страви. Зате – вечеря буде просто чудовою.


Інгредієнти для страви

1 скл. квасолі

100 г сушених грибів (можна свіжі печериці)

250 г курячої або індичої печінки

1 цибулина

2 морквини

3 ст. ложки рослинної олії

сіль, перець за смаком

 

Спобуйте також приготувати овочеве рагу 

Як приготувати печінкове рагу з грибами і фасолею

Квасолю замочити на 5 годин, відварити протягом 30 хвилин у підсоленій воді.

Гриби замочити протягом 3-ох годин (якщо гриби сухі). Промити, відварити.

Печінку очистити від плівки. Відварити хвилин 10. Охолодити і нарізати кубиками.

Моркву очистити, натерти на тертці.

Цибулю очистити, дрібно порізати.

Обсмажити цибулю в олії, додати морку і ще хвилин 7 смажити.

Додати печінку і ще смажити 5 хвилин.

Гриби розрізати на 2-4 частини, маленькі – лишити цілими.

Гриби разом з квасолею викласти у сковорідку до печінки.

Додати 1 ст. ложку олії і тушкувати 20 хвилин.

 

Рекомендуємо також рецепт овочевого рагу з квасолею у банках 

 

Якщо вам сподобався рецепт печінкового рагу з грибами і квасолею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+1Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone