Молода картопля в мультиварці

Усе, що потрібно для приготування цієї страви – молода картопля, вміст холодильника, мультиварка і натхнення. Цей рецепт можна вважати базовим, а варіантів додатків до нього може бути безліч – від зеленого горошку до копченої ковбаси.

Інгредієнти для картоплі в мультиварці

  • 10-12 картоплин

  • 1 склянка сметани або кефіру найвищої жирності

  • 4 зубці часнику

  • зелень, спеції, сіль

Приготуйте також молоду картоплю, запечену з сиром.

Як приготувати молоду картоплю в мультиварці

  • Картоплю добре помити, потерти щіточкою або почистити від шкірки.
  • Нарізати кружальцями, посолити, поперчити, покласти в чашу мультиварки.
  • Дрібно порізати зелень та часник, змішати зі сметаною або кефіром. Залити цією сумішшю картоплю.
  • Закрити кришку. Увімкнути мультиварку, вибрати режим «тушкування», час – 1 год.
  • Після сигналу про завершення приготування залишити картоплю в мультиварці на 10-15 хв., щоб дійшла.
  • Викласти на тарілку, прикрасити гілочками зелені.

Спробуйте ще приготувати картопляний гратен.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора