Млинці мереживні

Часто господиням не вдаються млинці: то тугі, то рвуться, то до сковороди пристають. А от млинці, приготовані за цим рецептом, виходять чудові – дуже пухнасті і ніжні.

Інгредієнти для млинців

Спробуйте ще приготувати млинці у пляшці.

Як приготувати мереживні млинці

  • Замісити тісто: у 0,5 л теплої води додати дріжджі, сіль, борошно.
  • Добре перемішати, додати соняшнику олії, ще раз перемішати.
  • Дати постояти 5–10 хв, щоб розійшлися грудочки.
  • Відтак додавати воду, щоб тісто стало консистенції як для налисників.
  • Млинці піднімаються, тому можна робити тісто рідшим.
  • Після смаження змастити млинці маслом і скласти, не залишати один на одному, бо можуть злипнутися.
  • Ці млинці дуже смачні з печінкою або просто зі сметаною.

Рекомендуємо переглянути ще 10 рецептів смачних млинців.

Сподобався рецепт тонких мереживних млинців на дріжджах? Напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора