Медовик за бабусиним рецептом

Вибираючи мед для випічки, майте на увазі, що смак темного меду буде помітніший у торті, він дасть сильніший аромат. Приготуйте медовик – це просто!


Інгредієнти для медовика

3 яйця

1 скл цукру

3 ст. ложки меду

100 г масла

2 ч. ложки соди

борошно.

Для крему 700–800 г сметани

цукор.

 

Приготуйте також простий і дуже вдалий бісквіт.

Як приготувати медовик за бабусиним рецептом

Збити яйця з цукром, додати мeд, масло, погашену соду. Поставити всe на водяну баню на 7 хв, постійно помішувати.

Дати суміші трохи охолонути, і додаючи борошно, вимісити тісто, розділити його на 12 рівних частин і розкотити кожну товщиною, як на локшину.

Вирізати коло потрібного діаметру прямо на деку або вирізати коржі під розмір тарілочки відразу після випікання, поки вони тeплі.

Коржі випікати приблизно по 3 хв. Остиглі коржі перемазати кремом, посипати подрібненим арахісом (або волоськими горіхами), поставити в холодильник на ніч. Для крему: сметану збити з цукром.

Сметана повинна має бути дуже холодна. Головне – не збити до утворення масла. До магазинної сметани слід додати загусник.

 

Скуштуйте також майже бісквітний торт із сухарів.

 

 

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone