Літній овочевий суп

Супервітамінний супчик! Саме те, що треба влітку. Усі необхідні овочі вже достигли, тож смачного!

Інгредієнти для овочевого супу

  • 300 г картоплі

  • 300 г цвітної капусти

  • по 100 г зеленого гороху і шпарагівки

  • цибулина

  • болгарська перчина

  • велика морквина

  • 2 ст. ложки олії

  • сіль, хмелі-сунелі.

Як приготувати літній суп

  • Моркву, цибулю, картоплю, болгарський перець нарізати кубиками.
  • Цвітну капусту розібрати на качанчики.
  • Олію розігріти на сковороді, тушкувати на ній моркву 5 хв. Додати цибулю, готувати ще 2 хв, додати болгарський перець і тушкувати до готовності близько 5 хв.
  • Закип’ятити 5 скл. води, покласти в неї картоплю, готувати 2–3 хв, додати цвітну капусту, варити ще 5–6 хв.
  • Додати обсмажені овочі, посолити, поперчити, довести до кипіння і зняти з вогню.
  • Приправити хмелі-сунелі.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора