Коржики молочні

Пригадуєте ці коржики? Їх ви їли ще у шкільній їдальні. Спробуємо відтворити їх смак завдяки цьому рецепту.

Інгредієнти для коржиків

Спробуйте ще рецепт коржиків з сиром.

Як приготувати молочні коржики

  • Цукор з бити з яйцями, додати розтоплене масло, молоко, соду, борошно і замісити тісто.
  • Розкачувати завтовшки 5 міліметрів і вирізати коржики. Якщо немає відповідної формочки, можна їх робити круглими.
  • Пекти при температурі 200 градусів. Важливо не перепекти, щоб не були сухими.

Радимо також приготувати рулет «Молочна хвилинка».

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора