Кава по-ірландськи

Кава по-ірландськи винайдена понад сто років тому. Айріш-кава складається з гарячої чорної кави, ірландського віскі, коричневого цукру і збитих вершків. Родзинка цього коктейлю – не тільки контраст кави і віскі, але і поєднання гарячого напою та холодних збитих вершків.


Інгредієнти для кави по-ірландськи

150 г гарячої чорної кави

1 ч. ложка цукру

30 мл віскі або коньяку

50 г збитих з цукром вершків.

 

Спробуйте також приготувати грог.

Як приготувати каву по-ірландськи

У горня для айріш-кави (скляне видовжене з вушком і на ніжці) влити каву, всипати цукор і розмішати.

Додати віскі або коньяк, прикрасити шапкою зі збитих із цукром вершків.

 

А ви куштували глінтвейн по-болгарськи?

 

Якщо вам сподобався рецепт кави по-ірландськи, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest5Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook56Print this pageEmail this to someone