Картопля фарширована з грибами
Картопля, приготовлена за цим рецептом, ідеально підійде і на обід, і на вечерю. Страва ситна, смачна і вишукана.
Інгредієнти для фаршированої картоплі
1 кілограм картоплі
300 грамів м’ясного фаршу
200 грамів печериць чи інших грибів
2 цибулини
1 морквина
2 столові ложки томатної пасти
півсклянки сметани
сіль, перець, лавровий лист, соняшникова олія
вода, зелень
Також можете приготувати картоплю нашвидкуруч.
Як приготувати картоплю
- Картоплю почистити, зрізати вершечки і вирізати серцевину. Посолити.
- Підготувати начинку. У фарш втерти сиру цибулину, 1 сиру картоплину (сік зцідити), додати підсмажені подрібнені гриби, поперчити, посолити. Добре перемішати.
- Нафарширувати картоплю і скласти її в каструлю.
- Підсмажити цибулю, моркву, до яких додати сметану і томатну пасту. Цей соус розбавити водою, щоб він майже покрив картоплю.
- Тушкувати, поки картопля не буде готова. Наприкінці посипати зеленню.
Рекомендуємо рецепт картоплі по-французьки.