Гречаний суп з грибами
Не маєте м’яса, а треба щось ситне зготувати на обід? Не проблема! Для приготування цього супу м’ясо не потрібне. Таким супчиком можна нагодувати всю сім’ю!
Ingredients
2,5 л води
500 г картоплі
по 150 г моркви і цибулі
300 г печериць
3–4 ст. ложки гречки
олія
2 ст. ложки соєвого соусу
сіль, перець, зелень.
Полюбляєте печерички? А на друге можна приготувати різотто з грибами.
Directions
- Гриби промити, ошпарити окропом, нарізати шматочками, обсмажити до золотистого кольору на олії, додати соєвий соус і відставити з вогню.
- Картоплю і цибулю нарізати кубиками, моркву потерти.
- Картоплю покласти в киплячу воду, висипати гречку.
- Довести до кипіння, посолити й варити 10 хв. Додати обсмажені гриби, варити 7–10 хв.
- Тим часом злегка підрум’янити на соняшниковій олії цибулю. Додати моркву. Усе разом обсмажити, періодично помішуючи, додати у суп.
- Покласти лавровий лист, варити ще 5 хв, відставити з вогню.
- Готовий суп посипати зеленню.
Посмакував супчик? Спробуйте приготувати мариновані шампіньйони нашвидкоруч!