Глінтвейн «Зимовий»
Традиційно для приготування глінтвейну використовують червоне вино, натуральний мед, корицю, гвоздику, мускатний горіх, кардамон, духмяний перець та цитрусові або яблука. Вино, як правило, беруть сухе або напівсухе й дешеве. Під час нагрівання будь-яке вино втрачає букет смаків, тому використовувати дорогі марочні вина для приготування глінтвейну ‒ марнотратство. Ще одним секретом глювейну є те, що вино в жодному разі не повинно закипіти.
Ingredients
1 пляшка столового червоного вина
1 літр міцного чаю
5-6 шт. гвоздики
дрібка меленої кориці
Приготуйте ще яблучний безалкогольний пунш.
Directions
- Вино змішайте з чаєм і прянощами та доведіть до кипіння (але не кип’ятіть).
- Вживайте гарячим.
Сподобалось? Спробуйте також приготувати глінтвейн з родзинками та імбиром.