Гарячі бутерброди з овочами в клярі

Гарячі бутерброди люблять усі – і дорослі, і малеча. Готуються вони швидко, інгредієнти можуть бути які душа забажає. Та головна перевага гарячих бутербродів у тому, що їх приготування не вимагає особливих навичок. А завдяки появі на кухнях мікрохвильовок, тостерів, бутербродниць та електропічок приготувати гарячі бутерброди під силу навіть першокласнику. Це чудовий варіант для сніданку в будь-яку пору року.


Інгредієнти для гарячих бутербродів

батон нарізний

3 картоплини

2 цибулини

2 морквини

3 столові ложки молока

4 яйця

1 чайна ложка борошна

соняшникова олія для смаження

сіль, спеції на смак.

 

Рекомендуємо також рецепт гарячих бутербродів зі смаком піци.

Як приготувати овочеві гарячі бутерброди в клярі

Батон порізати на скибочки.

Овочі почистити і натерти на дрібній тертці. Додати сіль, перець, перемішати.

Приготувати кляр: яйця збити виделкою, додати молоко і борошно, добре збити.

Овочеву суміш викласти на скибки батона.

Вмочати кожен шматочок у кляр з обох сторін і обсмажувати з одного і другого боку на розігрітій пательні з додаванням олії до золотистого кольору.

 

Спробуйте також приготувати гарячі бутерброди з крабовими паличками.

 

Якщо вам сподобався рецепт гарячих бутербродів з овочами в клярі, прокоментуйте його на сайті Їсти та поширте в улюблених соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone