Гарячі бутерброди з овочами в клярі
Гарячі бутерброди люблять усі – і дорослі, і малеча. Готуються вони швидко, інгредієнти можуть бути які душа забажає. Та головна перевага гарячих бутербродів у тому, що їх приготування не вимагає особливих навичок. А завдяки появі на кухнях мікрохвильовок, тостерів, бутербродниць та електропічок приготувати гарячі бутерброди під силу навіть першокласнику. Це чудовий варіант для сніданку в будь-яку пору року.
Інгредієнти для гарячих бутербродів
батон нарізний
2 цибулини
2 морквини
3 столові ложки молока
4 яйця
1 чайна ложка борошна
соняшникова олія для смаження
сіль, спеції на смак
Рекомендуємо також рецепт гарячих бутербродів зі смаком піци.
Як приготувати овочеві гарячі бутерброди в клярі
- Батон порізати на скибочки.
- Овочі почистити і натерти на дрібній тертці. Додати сіль, перець, перемішати.
- Приготувати кляр: яйця збити виделкою, додати молоко і борошно, добре збити.
- Овочеву суміш викласти на скибки батона.
- Вмочати кожен шматочок у кляр з обох сторін і обсмажувати з одного і другого боку на розігрітій пательні з додаванням олії до золотистого кольору.
Рекомендуємо, рецепт гарячих бутербродів для чоловічого сніданку.
Якщо вам сподобався рецепт гарячих бутербродів з овочами в клярі, прокоментуйте його на сайті Їсти та поширте в улюблених соціальних мережах.