Апельсинове варення з агрусу
Душа бажає оригінального смаколика? Тоді приготуйте це варення – не пошкодуєте! Воно має ніжний апельсиновай смак, дуже красиве, і ніхто нізащо не здогадається, з чого воно.
Інгредієнти для варення
агрус
апельсин
цукор
(фруктів приблизно навпіл, цукру потрібно 1,2 від ваги фруктів).
Спробуйте ще приготувати смарагдове агрусове варення.
Як приготувати апельсинове варення
- Аґрус промити, апельсини ошпарити і зі шкіркою порізати на шматки.
- Усе разом пропустити через м’ясорубку, засипати цукром.
- Довести до кипіння на малому вогні, кип’ятити кілька хвилин, охолодити.
- Процедуру повторити тричі. Після останнього кип’ятіння розкласти в чисті банки, закрити поліетиленовими кришками.
Рекомендуємо також рецепт смородинового варення з малиною та апельсином.
Посмакував рецепт апельсинового варення з агрусом? Будь ласка, поділіться враженнями від смаку та приготування у коментарях.