06.10.2015

Запіканка з гарбузом, м’ясом і помідорами

Не любите їсти гарбуз? Ви просто не вмієте його готувати! Цей рецепт допоможе вам, дітям і навіть чоловікам назавжди полюбити гарбуз. Приготуйте і покуштуйте смачну несолодку запіканку з м’ясом та помідорами.

Інгредієнти для запіканки з гарбузом

Радимо також приготувати овочеве різото з гарбузом.

Як приготувати запіканку з гарбузом, м’ясом і помідорами

  • М’ясо нарізати дрібними шматочками, залити водою, щоб покрила, закрити кришкою і тушкувати до готовності на малому вогні.
  • Рис зварити до напівготовності.
  • Дрібно порізану цибулю посмажити у маслі.
  • Гарбуз почистити і порізати пластинами.
  • Готове м’ясо змішати з рисом і цибулею, поперчити і посолити.
  • У глибоку сковороду чи форму, змащену маслом, покласти шар гарбуза, потім м’ясо з рисом, знову покрити шаром гарбуза, зверху потерти сир, посипати улюбленими прянощами, викласти кружальця помідорів, влити трохи окропу або підсоленого бульйону і тушкувати у духовці під кришкою до готовності гарбуза.
  • При подачі прикрасити кожну порцію зеленню та сметаною.

Скуштуйте також консервований ананас із гарбуза.

Якщо вам сподобався рецепт запіканки з гарбузом, м’ясом і помідорами, напишіть про це у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.