15.08.2015

Заливне з грибів

Таку страву можна готувати на бенкет, у піст та до повсякденного столу. Повірте, холодець без м’яса – це смачно!

Інгредієнти для заливного

  • 200 г грибів

  • 1 ст. ложка желатину

  • 300 мл грибного відвару

  • 1 яйце, зелень.

Приготуйте також пампушки з часником до борщу.

Як приготувати заливне з грибів

  • Гриби порізати і відварити. відкинути на друшляк. Замочений і набряклий желатин розчинити у грибному відварі і посолити.
  • Якщо желатин погано розчиняється то розчин можна підігріти.
  • Розлити частину відвару у формочку і поставити в холодильник, щоб він застиг. Потім на шар застиглого желе покласти порізані гриби, знову залити і поставити в холодильник.
  • Скибочки вареного яйця викласти у формі квітки, прикрасити зеленню і акуратно залити тонким шаром бульйону і знову поставити в холодильник.
  • До такого заливного можна додавати подрібнені овочі, консервований горошок, кукурудзу.

Скуштуйте картопляні биточки.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.