Заливне з грибів
Таку страву можна готувати на бенкет, у піст та до повсякденного столу. Повірте, холодець без м’яса – це смачно!
Інгредієнти для заливного
200 г грибів
1 ст. ложка желатину
300 мл грибного відвару
1 яйце, зелень.
Приготуйте також пампушки з часником до борщу.
Як приготувати заливне з грибів
- Гриби порізати і відварити. відкинути на друшляк. Замочений і набряклий желатин розчинити у грибному відварі і посолити.
- Якщо желатин погано розчиняється то розчин можна підігріти.
- Розлити частину відвару у формочку і поставити в холодильник, щоб він застиг. Потім на шар застиглого желе покласти порізані гриби, знову залити і поставити в холодильник.
- Скибочки вареного яйця викласти у формі квітки, прикрасити зеленню і акуратно залити тонким шаром бульйону і знову поставити в холодильник.
- До такого заливного можна додавати подрібнені овочі, консервований горошок, кукурудзу.
Скуштуйте картопляні биточки.