Картопляні биточки
Картопляні биточки – чудова ідея для вечері. До них підійде грибний соус. А можна подбати і про начинку – грибну, м’ясну чи овочеву. Ось – рецепт биточків.
Інгредієнти для биточків
1 кілограм картоплі
4 яйця
1 цибулина
150 грамів твердого сиру
2-3 столові ложки борошна
панірувальні сухарі
соняшникова олія для смаження
сіль, мелений чорний перець
Спробуйте також рецепт картопляних зразів з печінкою.
Як приготувати картопляні биточки
- Почищену картоплю відварити у підсоленій воді та охолодити. Потерти її на тертку із середніми отворами, додати дрібно порізану цибулину, потертий сир і 2 яйця. Усе ретельно вимішати, поперчити, при потребі досолити.
- Збити з сіллю 2 яйця.
- Із картопляної маси сформувати невеликі котлети, обкачати їх у борошні, вмочити у збиті яйця і обкачати в сухарях.
- Смажити на розігрітій з олією сковороді з обох боків.
Радимо також приготувати картопляні котлети.