Відбивні у сирному клярі
Дотепер ви смажили відбивні лише у яйці? А спробуйте у сирному клярі. Спробувавши раз, будете це робити постійно. Ну, хіба що не матимете під рукою необхідних продуктів.
Інгредієнти для страви
1 куряче філе
150 грамів плавленого сиру
3 яйця
півсклянки молока
3 столові ложки борошна
сіль
чорний мелений перець
панірувальні сухарі
соняшникова олія для смаження
Як приготувати відбивні у клярі
- Філе нарізати тонкими шматочками і відбити. Можна через поліетиленову плівку – так воно не рватиметься і не прилипатиме до молотка.
- Готуємо кляр. Сир натерти на грубу тертку, вбити яйця, всипати борошно, влити молоко, додати сіль і перець та вимішати.
- Кожен шматочок м’яса обсипаємо сухарями, кладемо у кляр, тоді – знову у сухарі. Далі – на розігріту сковороду з олією.
- Обсмажувати з обох боків.
Спробуйте також приготувати відбивні із фаршу.