12.08.2015

Відбивні у сирному клярі

Дотепер ви смажили відбивні лише у яйці? А спробуйте у сирному клярі. Спробувавши раз, будете це робити постійно. Ну, хіба що не матимете під рукою необхідних продуктів.

Інгредієнти для страви

  • 1 куряче філе

  • 150 грамів плавленого сиру

  • 3 яйця

  • півсклянки молока

  • 3 столові ложки борошна

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • панірувальні сухарі

  • соняшникова олія для смаження

Як приготувати відбивні у клярі

  • Філе нарізати тонкими шматочками і відбити. Можна через поліетиленову плівку – так воно не рватиметься і не прилипатиме до молотка.
  • Готуємо кляр. Сир натерти на грубу тертку, вбити яйця, всипати борошно, влити молоко, додати сіль і перець та вимішати.
  • Кожен шматочок м’яса обсипаємо сухарями, кладемо у кляр, тоді – знову у сухарі. Далі – на розігріту сковороду з олією.
  • Обсмажувати з обох боків.

Спробуйте також приготувати відбивні із фаршу.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.