19.02.2016

Вершковий торт на сковорідці

Торт, який готується дуже швидко та ще й на сковорідці, нічим не поступається пляцкам, печеним у духовці. Ніжний на смак, ароматний і дуже смачний. Приготуйте вершковий тортик з ніжним кремом за нашим рецептом і ви самі в цьому переконаєтесь.

Інгредієнти для торта

Спробуйте ще приготувати медовий торт на сковороді.

Як приготувати торт на сковорідці

  • Приготувати коржі. Курячі яйця ретельно збити з цукром, додати сметану, борошно, соду, ванільний цукор і перемішати до однорідної маси без грудочок.
  • Отриману масу розділити на три рівних частини, щоб спекти три коржі.
  • В першу масу додати какао і подрібнені волоські горіхи, добре перемішати.
  • В другу масу додати цедру половини лимона і також перемішати.
  • В третю масу додати какао і родзинки, які попередньо замочити, процідити і просушити рушничком. Все акуратно вимішати.
  • Сковорідку змазати олією, вилити тісто і випікати на маленькому вогні до готовності. Так само спекти ще два коржі.
  • Приготувати крем. В каструлі перемішати борошно, цукор і тепле молоко, поставити на маленький вогонь і варити, поки не загусне, постійно помішуючи.
  • Зняти з вогню, остудити і збити крем з м’яким маслом.
  • Перемазати коржі готовим кремом, присипати какао, прикрасити фруктами або подрібненим шоколадом.

Рекомендуємо також рецепт сирного торта на сковороді.

Коментуйте та діліться цікавим рецептом тортика на сковорідці з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.