02.05.2015

Вареники весняні з сиром і зеленню

Вареники – традиційна страва. Спробуйте її оновити, приготувавши весняну начинку.

Інгредієнти

  • 1 скл. молока (або води)

  • 2 яйця (по одному для тіста і начинки)

  • 3 скл. борошна

  • 0,5 ч. ложки солі

  • 250 г сиру

  • 1 пучок зеленої цибулі

Спробуйте також рецепт лінивих несолодких вареників.

Приготування

  • У борошно додати яйце, молоко або воду, сіль.
  • Замісити круте тісто.
  • Зелену цибулю подрібнити.
  • В окремій мисці змішати сир, яйце, цибулю, додати сіль.
  • Зліпити вареники, варити у підсоленій воді.

Рекомендуємо також приготувати вареники з кольорового тіста. Це так оригінально!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.