01.12.2015

Угорський хліб з паприкою у хлібопічці

Чи може бути щось ароматніше за хрустку скоринку свіжоспеченого хліба? Хіба що хліб з ароматною паприкою, тертим сиром та в’яленими помідорами по-угорськи. Усього три додатки – а результат назавжди змінить ваше уявлення про випікання хліба. Не бійтеся експериментувати – і вдасться все!

Інгредієнти для хліба

Рекомендуємо також рецепт хліба італійського хліба з помідорами, сиром та цибулею.

Як приготувати угорський хліб з паприкою

  • Налити воду у відеречко хлібопічки, додати олію.
  • Всипати сіль, цукор, порізані на шматочки в’ялені помідори.
  • Насипати борошно так, щоб воно повністю закрило рідину. Додати дріжджі.
  • Вставити відерце у хлібопічку і закрити кришку.
  • Обрати програму “французький хліб” та рівень рум’яності скоринки.
  • Натиснути “старт”, після звукового сигналу додати потертий на грубій тертці сир.
  • Готовий хліб дістати з хлібопічки, вийняти з відерця і остудити на решітці.
  • Порада від ЇСТИ: щоб у готовому буханці не було дірочки від лопатки для замішування, після її завершальних (повільних!) обертальних рухів лопатку можна вийняти з тіста змоченою у воді рукою. А тоді розрівняти поверхню тіста і закрити кришку хлібопічки.

Спробуйте ще приготувати пиріг-маківник у хлібопічці.

Якщо ви – власник хлібопічки і вам є що порадити чи зауважити щодо приготування цього хліба чи хлібної випічки загалом, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.