01.12.2015

Печериці фаршировані горіхами

Універсальний грибний рецепт, бо підходить як до пісного меню, так і для святкового столу, лише майонез можна замінити на звичайний. Печериці в парі з горіхами – створюють досить калорійне ситне поєднання. Тож у дні, коли не хочеться (читай – не можна) їсти м’яса – цей рецепт на вагу золота. Смакують як з легким гарніром, так і самостійно. Головне – вдало спеції підібрати.

Інгредієнти для фаршированих печериць

Спробуйте ще приготувати пісні печериці фаршировані рисом.

Як приготувати печериці з цибулею та горіхами

  • Печериці необхідно помити, відрізати ніжки і дрібно їх посікти.
  • Цибулю дрібно порізати і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії. Додати дрібно посічені ніжки печериць і смажити до готовності.
  • Волоські горіхи посікти ножем або змолоти у блендері.
  • Змішати підсмажені ніжки печериць та цибулю з горіхами. Нафарширувати цією сумішшю шапочки грибів.
  • Викласти грибочки на змащене олією деко, на кожну шапочку покласти по 0,5 ч. ложки майонезу.
  • Розігріти духовку до 180 градусів, поставити грибочки і запікати 15-20 хв., до золотистого кольору.
  • Подавати фаршировані печериці теплими або холодними, посипавши дрібно посіченою свіжою зеленню.

Рекомендуємо також рецепт швидких маринованих печериць.

Вам сподобався рецепт печериць, фаршированих горіхами? Полюбляєте грибні страви і готуєте їх у різноманітних варіаціях? Напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.