Сочники із сиром

Поділитись публікацією:

Трохи призабута випічка, яка була популярна у радянські часи. Це такі солодкі пиріжки з начинкою із кисломолочного сиру. Тож поділимося рецептом ароматних сочників.

Інгредієнти для страви

Можна також приготувати коржики з сиром.

Як приготувати сочники

  • Яйця збити з цукром, додати сметану і розпушувач.
  • Маргарин перетерти з борошном до стану крихти і влити рідку масу. Замісити м’яке тісто.
  • Для приготування начинки потрібно сир, цукор, яйця, борошно і ванілін добре вимішати. До речі, вибираючи сир для сочників, варто брати той, у якому менше сироватки. Або ж власноруч відтиснути зайву вологу.
  • Тісто розкачувати завтовшки 4-5 міліметр, вирізати кружальця, на одну половину яких класти начинку. Прикривати іншою половиною кружальця.
  • Зверху змастити яйцем і випікати при температурі 180 градусів, поки зарум’яниться.
  • Важливо пам’ятати, що сочники смачніші через кілька годин після випікання – коли сік із начинки просочиться у тісто. Тоді вони стають по-справжньому соковитими.

Радимо також рецепт сирного манника.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...