Бісквітне печиво «Дамські пальчики»
Пропонуємо рецепт відомого печива, інша назва якого – «Савоярді». З ним можна випити чашку чаю або ж приготувати з нього популярний французький десерт «Тірамісу». До речі, це печиво, виявляється, зовсім просте у приготуванні.
Інгредієнти для печива
Спробуйте ще приготувати ніжне пісочне печиво.
Як приготувати печиво «Дамські пальчики»
- Яйця повинні бути охолоджені. Білки відділити від жовтків. Білки збити у круту піну, поступово додати половину цукру.
- Жовтки збити з другою половиною цукру.
- Борошно змішати з крохмалем.
- До жовтків поперемінно додавати білки і борошно з крохмалем. Масу ретельно вимішувати.
- На пергаментний папір за допомогою кондитерського шприца видавлювати смужки тіста. Зверху присипати їх злегка цукровою пудрою.
- Випікати близько 15 хвилин при температурі 180-200 градусів.
- Дістати печиво з духовки, викласти на тарілку, охолодити.
Можна ще спекти печиво на варених жовтках.
Сподобався рецепт печива «Дамські пальчики»? Будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.