01.09.2015

Сирне печиво «Банани»

Чудовий рецепт випічки до чаю, особливо для шанувальників сиру. У цьому печиві ви відкриєте для себе, наскільки вдало сир поєднується зі смаком банана і наскільки просто все це приготувати!

Інгредієнти ля печива:

Можна також приготувати сирні «троянди» у сметанному кремі.

Як приготувати печиво

  • Вершкове масло розтерти з борошном, а погашену соду з’єднати зі сметаною. Тепер сметану влити у борошно та замісити однорідне тісто. Воно не повинно липнути до рук. Розділити його на 20 однакових частин і поставити у холодильник.
  • Тим часом приготувати начинку.
  • Банан розім’яти виделкою. Сир розтерти з цукром, борошном і ваніліном, а тоді з’єднати з бананом.
  • Кожен шматок тіста розкачуємо у вигляді овалу, на одну половину кладемо начинку, накриваємо другою і заліплюємо. Виходять своєрідні «вареники».
  • Викладаємо їх на деко, змащуємо яйцем і випікаємо при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
  • Готові «банани» посипаємо цукровою пудрою.

Радимо ще рецепт сирників з бананом.

Як вам посмакував рецепт бананово-сирного печива? Напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.