Сирне печиво «Банани»
Чудовий рецепт випічки до чаю, особливо для шанувальників сиру. У цьому печиві ви відкриєте для себе, наскільки вдало сир поєднується зі смаком банана і наскільки просто все це приготувати!
Інгредієнти ля печива:
- Тісто:
200 грамів вершкового масла
1 склянка сметани
1 чайна ложка соди, погашеної оцтом
3 склянки борошна
- Начинка:
200 грамів кисломолочного сиру
0,5 склянки цукру
2 столові ложки борошна
ванілін
1 банан
1 яйце (для змащення)
2 ложки цукрової пудри (для посипання)
Можна також приготувати сирні «троянди» у сметанному кремі.
Як приготувати печиво
- Вершкове масло розтерти з борошном, а погашену соду з’єднати зі сметаною. Тепер сметану влити у борошно та замісити однорідне тісто. Воно не повинно липнути до рук. Розділити його на 20 однакових частин і поставити у холодильник.
- Тим часом приготувати начинку.
- Банан розім’яти виделкою. Сир розтерти з цукром, борошном і ваніліном, а тоді з’єднати з бананом.
- Кожен шматок тіста розкачуємо у вигляді овалу, на одну половину кладемо начинку, накриваємо другою і заліплюємо. Виходять своєрідні «вареники».
- Викладаємо їх на деко, змащуємо яйцем і випікаємо при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
- Готові «банани» посипаємо цукровою пудрою.
Радимо ще рецепт сирників з бананом.
Як вам посмакував рецепт бананово-сирного печива? Напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.