29.02.2016

Шоколадно-сирне суфле

Чудовий і водночас корисний десерт можна приготувати з доступних кожному продуктів за нашим рецептом. Ніжний смак шоколадно-сирного суфле сподобається як дорослим так і дітям. Можна використовувати найрізноманітніші формочки, які нададуть страві оригінальності. А чудовою смачною прикрасою стануть свіжі ягоди чи фрукти, різноманітне варення чи подрібнений шоколад.

Інгредієнти для суфле

  • 300 грамів кисломолочного сиру

  • 100 мілілітрів молока

  • 20 грамів желатину

  • 1 склянка холодної води

  • 2 столові ложки меду

  • 2 столові ложки какао.

Рекомендуємо також рецепт молочно-желейного десерту 

Як приготувати суфле

  • Желатин залити склянкою холодної води і залишити на 30 хвилин набухати.
  • До желатину додати мед, молоко і какао, все ретельно перемішати і поставити на маленький вогонь.
  • Не доводити до кипіння, а лише нагріти. Постійно помішувати, щоб все розтало і утворилась однорідна суміш. Зняти з вогню.
  • Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку і додати в теплу суміш з желатином, молоком і какао. Ретельно перемішати.
  • За допомогою блендера збити все в однорідну, сирну масу.
  • Підготувати невеличкі формочки, вилити шоколадну-сиркову масу і відправити в холодильник на ніч. А якщо чекати несила, суфле застигне в холодильнику мінімум за 2 години.
  • Чудово смакує як десерт з свіжими фруктами.

Спробуйте ще приготувати желейний торт 

Приготуйте шоколадно-сиркове суфле і діліться враженнями в коментарях та рецептом в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.