Шоколадно-сирне суфле
Чудовий і водночас корисний десерт можна приготувати з доступних кожному продуктів за нашим рецептом. Ніжний смак шоколадно-сирного суфле сподобається як дорослим так і дітям. Можна використовувати найрізноманітніші формочки, які нададуть страві оригінальності. А чудовою смачною прикрасою стануть свіжі ягоди чи фрукти, різноманітне варення чи подрібнений шоколад.
Інгредієнти для суфле
300 грамів кисломолочного сиру
100 мілілітрів молока
20 грамів желатину
1 склянка холодної води
2 столові ложки меду
2 столові ложки какао.
Рекомендуємо також рецепт молочно-желейного десерту
Як приготувати суфле
- Желатин залити склянкою холодної води і залишити на 30 хвилин набухати.
- До желатину додати мед, молоко і какао, все ретельно перемішати і поставити на маленький вогонь.
- Не доводити до кипіння, а лише нагріти. Постійно помішувати, щоб все розтало і утворилась однорідна суміш. Зняти з вогню.
- Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку і додати в теплу суміш з желатином, молоком і какао. Ретельно перемішати.
- За допомогою блендера збити все в однорідну, сирну масу.
- Підготувати невеличкі формочки, вилити шоколадну-сиркову масу і відправити в холодильник на ніч. А якщо чекати несила, суфле застигне в холодильнику мінімум за 2 години.
- Чудово смакує як десерт з свіжими фруктами.
Спробуйте ще приготувати желейний торт
Приготуйте шоколадно-сиркове суфле і діліться враженнями в коментарях та рецептом в соціальних мережах.