Шоколадно-кокосовий рулет
Рецепт десерту для господинь, яким треба дуже швидко щось приготувати, а часу для випікання немає. Основу для цього рулету пекти не потрібно, але піти у магазин по продукти таки доведеться.
Інгредієнти для рулету
300 грамів пісочного або цукрового печива
150 грамів цукру
3 столові ложки какао
100 мілілітрів води
100 грамів кокосової стружки
100 грамів вершкового масла
80 грамів цукрової пудри
50 грамів молока.
Можете спробувати рецепт шоколадної ковбаски.
Як приготувати десерт
- Печиво перемолоти на м’ясорубку. Крихти змішати з какао.
- Цукор розчинити у гарячій воді і, поки не охололо, поступово додаючи, перемішати із печивом. Таким чином повинне вийти своєрідне тісто.
- Щоб приготувати начинку, вершкове масло треба збити з цукровою пудрою та кокосовою стружкою, попередньо запареною молоком.
- Суміш із печива розподілити по розстеленій харчовій плівці у вигляді коржа, зверху його змастити начинкою із масла. Загорнути у вигляді рулету.
- Виріб покласти у холодильник на 1,5-2 години.
- Нарізати гострим ножем.
Радимо рецепт цукерок з печива.