«Розумний» тортик

Унікальний торт, який не потребує окремого перемазування кремом. Завдяки особливому складу тіста “крем” під час випікання утворюється сам.
Ingredients
110 г пшеничного борошна
4 яйця
500 мл молока
150 г цукру
125 г вершкового масла
1/2 ч. ложки ванільного цукру
Directions
- Розділити жовтки і білки. Жовтки збити з половиною цукру і ваніліном. Додати розтоплене масло, ще раз збити. Влити молоко, розмішати. Обережно, по 1 ложці, всипати борошно, вимішати лопаткою.
- Білки збити з рештою цукру у стійку піну. Маленькими порціями ввести білки в тісто. Ще раз обережно вимішати (не збивати).
- Тісто вилити у змащену маслом форму і випікати в розігрітій духовці на невеликому вогні 40-45 хв.
- Готовий торт вийняти з духовки, дати схолонути. Можна посипати цукровою пудрою або тертим шоколадом. Розрізати на шматочки.
- Серединка «розумного» торта залишається вогкою і на вигляд та смак нагадує заварний крем.