06.03.2016

Торт «Ласунка»

Торт, який готується дуже швидко, чудово смакуватиме в поєднанні з ароматною кавою. Приготуйте за нашим рецептом ніжний, смачний торт «Лакомка» і насолоджуйтесь десертом з ароматом згущеного молока.

Інгредієнти для торта

Спробуйте ще приготувати торт “Празький” зі згущеним молоком.

Як приготувати торт зі згущенкою та горіхами

  • Приготувати корж. Курячі яйця ретельно збити міксером з 250 грамами вареного згущеного молока, додати цукор і продовжувати збивати.
  • Борошно просіяти разом з розпушувачем для тіста і додати в яєчну масу,  збивати міксером до однорідного стану.
  • Чорнослив залити теплою водою і залишити на 20 хвилин, процідити і висушити на паперовому рушничку чи серветці. Порізати чорнослив на невеликі шматочки.
  • Волоські горіхи трішки підсмажити на сухій сковорідці і подрібнити за допомогою качалки.
  • В тісто додати чорнослив і більшу частину волоських горіхів, ретельно перемішати за допомогою міксера щоб всі інгредієнти рівномірно розподілились. Частину волоських горіхів залишити на посипання торта.
  • Форму для випікання застелити пергаментом і змазати вершковим маслом або олією. Вилити тісто у форму і відправити в розігріту духову. Випікати 30 хвилин при температурі 180º.
  • Приготувати крем. Молоко підігріти і додати 150 грамів згущеного молока, перемішати.
  • Корж дістати з духовки, розрізати поздовж поки він гарячий і залишити щоб охолонув.
  • Змазати отриманим кремом і скласти коржі, зверху також змазати кремом і посипати подрібненими волоськими горіхами.

Рекомендуємо також рецепт торта з горіхами та згущеним молоком “Повітряний снікерс”.

Приготуйте смачний торт «Ласунка» і діліться коментарями та рецептом з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.