11.05.2015

Салат «Золота рибка»

Дуже простий і водночас пікантний салатик для любителів рибних страв. Прикрасивши його, як на фото, салат можна сміливо подавати до святкового столу.

Інгредієнти для салату

  • 200 г відвареної риби

  • 2 мариновані огірки

  • 3–4 відварені картоплини

  • 2 відварені морквини

  • 2 ст. ложки свіжого натертого хрону

  • 2 ч. ложки оцту

  • 0,5 скл. майонезу

  • зелена цибуля, кріп, сіль.

  • Для декору
  • варена морква

  • жовтки

  • зелень

  • квасоля

  • білкова чорна ікра

Як приготувати рибний салат

  • Рибу та огірки нарізати дрібними шматочками, картоплю і моркву – кубиками, додати подрібнену зелень, перемішати.
  • Окремо змішати майонез, хрін, оцет та сіль. Цим соусом заправити салат.
  • Посипати потертими жовтками, зробити рибок з вареної моркви, пісок з ікри, камінці з квасолі, водорості із зелені.

Рекомендуємо також простий рецепт млинців з риби.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.