16.06.2015

Салат з тунця, редиски та черешні

Сезон редиски добігає до свого завершення, а черешня якраз у розпалі. Пропонуємо скористатися моментом і поєднати ці, на перший погляд, несумісні компоненти, додавши до них тунець та свіжу руколу. Літо – пора пікантних експериментів!

Інгредієнти для літнього салату

  • 150 г консервованого тунця

  • 150 г редиски

  • 1 пучок руколи

  • 200 г черешні

  • сіль, чорний перець за смаком

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • сік чверті лимона

Спробуйте приготувати салат з руколи та полуниці.

Як приготувати салат з руколи, тунця та черешні

  • Руколу промити та обсушити на рушнику.
  • Консервований тунець розібрати на шматочки, зливши перед тим соус із консервної банки.
  • Редиску нарізати тонесенькими кружальцями.
  • Черешні промити, видалити кісточки.
  • На салатну тарілку викласти порване руками листя руколи, потім рівномірно розподілити шматочки тунця, далі – кружечки редиски. Завершити салатну композицію шаром черешень.
  • У баночці змішати лимонний сік з оливковою олією, додати сіль, цукор, перець. Закрити кришкою, інтенсивно потрусити протягом 1-2 хвилин. Рівномірно полити отриманим соусом салат і одразу ж подавати.

Рекомендуємо рецепт салату з черешні та шпинату.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.