17.06.2015

Салат зі свіжих овочів з горіхами

Літній салат із грузинської кухні, який слугує не лише додатком до основної страви, а й сам може виступати у якості головного наїдку.

Соковитий – завдяки свіжим сезонним овочам, і ситний – завдяки додаванню волоських горіхів. Скуштуйте і відчуйте прилив енергії, яку він подарує!

Інгредієнти для салату

  • 1 огірок

  • 2 помідори

  • 1 болгарський перець

  • 50 г волоських горіхів

  • 2 скибки білого батона

  • 3 зубці часнику

  • 2 ч. ложки винного оцту

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • петрушка, кінза, кріп, м’ята за смаком

  • сіль, гострий червоний перець

Спробуйте ще салат з помідорів з горіхами.

Як приготувати салат з овочів та горіхів

  • Помідори, огірки та болгарський перець помити і порізати.
  • Петрушку, кінзу, м’яту і кріп розтерти в ступці або перемолоти блендері.
  • Скибки батона порізати на продовгуваті шматочки і підсушити на сухій сковороді.
  • Часник дрібно порізати, додати до підсушених шматочків батона, накрити тарілкою, щоб пропахлися.
  • Горіхи розтерти в ступці і змішати з винним оцтом та олією.
  • Змішати всі підготовлені компоненти салату разом, додати сіль і перець.

Рекомендуємо також приготувати овочевий салат з сиру, редиски й огірків.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.