11.06.2015

Салат зі шпинатом та черешнею

Можливо, вас це здивує, але черешня – ідеальний інгредієнт для салатів. Причому не лише десертних фруктових, а й закусочних овочевих. А якщо врахувати ще й низькокалорійність черешні, то вона просто незамінна для розвантажувальних днів.

Інгредієнт для черешневого салату

  • 100 г черешні

  • 1 пучок свіжого шпинату

  • 1/2 банана

  • 50 г свіжого ананаса

  • цедра 1/2 лимона

  • 1 ч. ложка лимонного

  • 2 ст. л. кокосової стружки

  • 3 гілочки м’яти

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • сіль, суміш перців на смак.

Приготуйте також салат з полуниці та руколи.

Як приготувати салат з черешнею та шпинатом

  • Шпинат порізати не дуже дрібно.
  • Черешні розрізати навпіл, видалити кісточки.
  • Банан порізати кружальцями, ананас скибочками.
  • Змішати всі інгредієнти разом, посолити, поперчити.
  • Посипати кокосовою стружкою, цедрою лимона, заправити олією та лимонним соком.

Рекомендуємо приготувати сирний десерт з черешнею.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.