Салат з курячих сердечок із сиром та грибами
Рецепт надзвичайно ситного, цікавого на смак та відносно недорогого салату – до святкового столу або на щодень. Приготувати таку закуску не складе труднощів навіть недосвідченим кухарям, а смакуватиме усім – особливо м’ясоїдам, адже смак курячих сердечок у поєднанні з іншими компонентами створює ілюзію м’ясного салату. Тож зберігайте у закладки!
Інгредієнти для салату
300 г курячих сердечок
300 г печериць
200 г твердого сиру
1 цибулина
2 зубці часнику
2 ст. ложки вершкового масла
Рекомендуємо також рецепт тушкованих курячих шлуночків з грибами.
Як приготувати салат з курячих сердечок із сиром та грибами
- Розігріти сковороду, покласти вершкове масло. Покласти дрібно порізану цибулю і пасерувати кілька хвилин до прозорості.
- До цибулі додати порізані вздовж на чотири частини курячі сердечка, смажити на середньому вогні 15-20 хвилин, постійно помішуючи.
- Печериці порізати пластинками та додати до підсмажених сердечок. Обсмажувати, доки не випарується вся рідина. Зняти з вогню, охолодити.
- Твердий сир натерти на крупній тертці або порізати тонкими брусочками.
- Часник подрібнити ножем або пропустити через часниковий прес.
- Змішати сир, часник, гриби і смажену цибулю з сердечками.
- Посолити, поперчити, заправити майонезом.
- Викласти в салатник, прикрасити зеленню, подати до столу.
Спробуйте ще приготувати ніжний печінковий салат.
Вам сподобався рецепт салату з курячих сердечок із сиром та грибами? Полюбляєте ситні та калорійні закуски? Будь ласка, напишіть про це у коментарях.