28.08.2015

Салат з печінкою «Ніжність»

Забагато рецептів салатів не буває. До вашої уваги ще один – печінково-огірковий. Абсолютно новий смак. Випробуйте – готуватимете не один раз!

Інгредієнти для салату

  • 400 г курячої печінки

  • 5 солених або маринованих огірків

  • 3 яйця

  • 100 г твердого сиру

  • 2 ст. ложки майонезу

  • сіль, перець.

Приготуйте також теплий салат зі шпарагівки.

Як приготувати салат з печінкою

  • Печінку відварити і порізати тонкими скибочками завдовжки близько 2–3 см.
  • Огірки нарізати соломкою. Яйця зварити круто, охолодити, порізати. Сир потерти.
  • Викласти смугами на пласку тарілку (печінка, сир, огірки), додавши заправку і прикрасивши яйцями.

Скуштуйте також салат “Мімоза”.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.