Салат з апельсинами, грейпфрутами, грушою та авокадо
Привіт) Свята минули, намагаємося повернутися в робоче русло. Але ніхто нам не забороняє продовжити свято на нашому столі. Сьогодні у нас салат зі свіжих фруктів. Основні цитрусові інгредієнти для нашої святкової страви: апельсинами, грейпфрутами. А також використовуємо грушу та авокадо. Салат виглядає не лише апетитним, а я святковим. Він дуже гарний і яскравий. Також зверніть увагу на рецепт та легкість приготування.
Ingredients
Червоний листовий салат радіччіо –
30 гЗелений салат (латук, романо, рукола, шпинат) – 60 г
Грейпфрут – 1 штука
Апельсин – 1 штука
Груша – 1 штука
Авокадо – 1 штука
Жменя зерен граната
- Для заправки
Яблучний або білий винний оцет
Цукор, сіль
Оливкова олія
Суха гірчиця
Directions
- Салатні листя порвати руками
- Фрукти очистити, нарізати авокадо і грушу скибочками, цитрусові – сегментами, видаляючи перетинки
- Перемішати всі в салатнику або викласти на індивідуальні тарілки.
- Для заправки просто змішуємо всі інгредієнти, і заправку подаємо окремо, в соуснику.
Доречі на нашому кулінарному сайті є й інші варіації цього рецепти. Ось, наприклад, з чорносливом, з горіхом, варений, а це від бабусі).
Сподобався святковий салат з цитрусовими фруктами? Тисни лайк)