20.01.2017

Салат з апельсинами, грейпфрутами, грушою та авокадо

Привіт) Свята минули, намагаємося повернутися в робоче русло. Але ніхто нам не забороняє продовжити свято на нашому столі. Сьогодні у нас салат зі свіжих фруктів. Основні цитрусові інгредієнти для нашої святкової страви: апельсинами, грейпфрутами. А також використовуємо грушу та авокадо. Салат виглядає не лише апетитним, а я святковим. Він дуже гарний і яскравий. Також зверніть увагу на рецепт та легкість приготування.

Інгредієнти

  • Червоний листовий салат радіччіо –
    30 г

  • Зелений салат (латук, романо, рукола, шпинат) – 60 г

  • Грейпфрут – 1 штука

  • Апельсин – 1 штука

  • Груша – 1 штука

  • Авокадо – 1 штука

  • Жменя зерен граната

  • Для заправки
  • Яблучний або білий винний оцет

  • Цукор, сіль

  • Оливкова олія

  • Суха гірчиця

Приготування

  • Салатні листя порвати руками
  • Фрукти очистити, нарізати авокадо і грушу скибочками, цитрусові – сегментами, видаляючи перетинки
  • Перемішати всі в салатнику або викласти на індивідуальні тарілки.
  • Для заправки просто змішуємо всі інгредієнти, і заправку подаємо окремо, в соуснику.

Доречі на нашому кулінарному сайті є й інші варіації цього рецепти. Ось, наприклад, з чорносливом, з горіхом, варений, а це від бабусі).

Сподобався святковий салат з цитрусовими фруктами? Тисни лайк)

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.