02.09.2015

Медовик за бабусиним рецептом

Вибираючи мед для випічки, майте на увазі, що смак темного меду буде помітніший у торті, він дасть сильніший аромат. Приготуйте медовик – це просто!

Інгредієнти для медовика

  • 3 яйця

  • 1 скл цукру

  • 3 ст. ложки меду

  • 100 г масла

  • 2 ч. ложки соди

  • борошно

  • Для крему:
  • 700–800 г сметани

  • цукор

Приготуйте також простий і дуже вдалий бісквіт.

Як приготувати медовик за бабусиним рецептом

  • Збити яйця з цукром, додати мeд, масло, погашену соду. Поставити всe на водяну баню на 7 хв, постійно помішувати.
  • Дати суміші трохи охолонути, і додаючи борошно, вимісити тісто, розділити його на 12 рівних частин і розкотити кожну товщиною, як на локшину.
  • Вирізати коло потрібного діаметру прямо на деку або вирізати коржі під розмір тарілочки відразу після випікання, поки вони тeплі.
  • Коржі випікати приблизно по 3 хв. Остиглі коржі перемазати кремом, посипати подрібненим арахісом (або волоськими горіхами), поставити в холодильник на ніч. Для крему: сметану збити з цукром.
  • Сметана повинна має бути дуже холодна. Головне – не збити до утворення масла. До магазинної сметани слід додати загусник.

Скуштуйте також майже бісквітний торт із сухарів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.