02.09.2015

Шоколадний медовик з чорносливом

Швидкий тортик для зайнятої господині. Вдається завжди, навіть з першого разу. Приготуйте його за цим рецептом, і він неодмінно стане вашим солодким фаворитом.

Інгредієнти для шоколадного медовика

  • 5 яєць

  • 5 ст. ложок меду

  • 300–350 г борошна

  • 270 г цукру

  • 30 г какао

  • 1 ч. ложка розпушувача

  • дрібка солі

  • Для крему:
  • 600 г сметани

  • 200 г цукру

  • 150 г чорносливу

Приготуйте також торт медово-шоколадний.

Як приготувати шоколадний медовик

  • Борошно просіяти в миску з какао, розпушувачем і дрібкою солі.
  • Яйця збити з цукром до отримання пишної світлої маси. Додати мед. Продовжуючи збивати, додати борошно і змішати до однорідності. Тісто має вийти як на млинці.
  • Форму змастити вершковим маслом, викласти тісто. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40–50 хв. Остиглий бісквіт розрізати на 3–4 коржі (можна і більше).
  • Для крему сметану збити з цукром. Промазати коржі кремом, розкладаючи на кожному порізаний чорнослив.

Скуштуйте також маково-шоколадний пиріг.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.