Салат у банках «Кабачки по-корейськи»

Скільки б ви не приготували цього салату, взимку його все одно буде мало. Гарантуємо: гострі, ароматні кабачки розійдуться чи не першими з-поміж усіх «закруток». Тому поспішайте, поки кабачків ще багато.

Інгредієнти для салату

  • 2,5 кілограма молодих кабачків

  • 0,5 кілограма моркви

  • 0,5 кілограма цибулі

  • 100 грамів часнику

  • 5 штук болгарського перцю

  • 1 склянка цукру

  • 2,5 столової ложки солі

  • 150 мілілітрів оцту

  • 1 склянка соняшникової олії

  • чорний мелений перець

  • 1 пачка приправи до моркви по-корейськи

Спробуйте ще приготувати консервовані кабачки.

Як приготувати кабачки по-корейськи

  • Овочі порізати. Кабачки і моркву – кружальцями або потерти на тертку для моркви по-корейські, цибулю і перець – соломкою.
  • Додати подрібнений часник, цукор, сіль, оцет, олію, чорний перець, приправу до моркви по-корейськи.
  • Усе вимішати. Настоювати 3-4 години, час від часу помішуючи.
  • Розкласти в банки і стерилізувати: літрові – півгодини, півлітрові – 15 хвилин.

Можна ще спробувати рецепт кабачкової ікри.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора