Печінкова запіканка з рисом
Шанувальники печінки сьогодні можуть потішити себе запіканкою. Некалорійна, втім досить ситна страва. Чудовий варіант для вечері.
Інгредієнти для запіканки
750 грамів яловичої чи телячої печінки
200 грамів цибулі
150 грамів моркви
150 грамів рисової крупи
часник
сіль, спеції
Радимо також приготувати печінковий салат з рисом.
Як приготувати печінкову запіканку
- Печінку помити, порізати на шматочки і перемолоти за допомогою блендера.
- Рис відварити до готовності й охолодити.
- Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити, потерти на грубу тертку. Цибулю і моркву підсмажити на олії.
- Рис та смажені овочі з’єднати з печінкою, посолити, додати часник, спеції. Суміш викласти у змащену маслом форму і поставити в духовку, розігріту до температури 180 градусів.
- Випікати близько півгодини.
Можна також спробувати рецепт телячої печінки в горщиках.